Kezdõoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrõlBudapest
Városnézés
Esküvõ
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetõségek

Esküvõre Oldtimer

Az esküvõ mindenki számára egy életre szóló döntés, és egy rendkívüli esemény, melynek emléke örökre megmarad mindenkiben. Nem mindegy hát, hogyan sikerül. Sokkal több múlik az apró részleteken, mint gondolnánk.

Az amúgy sem mindennapi eseményt tegye még különlegesebbé egy nem mindennapi esküvõi autóval, egy Oldtimer esküvõi autóval! Nem fogja megbánni döntését! Egy esküvõi autóra mindenki felfigyel. Egy Oldtimer autóra szintén mindenki felfigyel. Kapcsolja össze a kettõt, és garantált a siker! Már önmagában az emberek reakcióit figyelni is élmény lesz . . .

Esküvõre Oldtimer autó? Igen! miért ne?! Sokkal mutatósabbak, mint a legtöbb mai autó, de már csak az egyediségük miatt is sokan felfigyelnek rá. És hát mi más illene jobban egy egyedülálló naphoz, mint egy egyedülálló autó?

Ráadásul nálunk az Oltimer autók elérhetõ áron bérelhetõk! Gyõzõdjön meg róla személyesen, kattintson az Árak linkre!

Az Oldtimer bérlés esküvõre többé nem luxus! Egyedi, de nem elérhetetlen! Az országos rendelkezésre állás nem csak reklámszöveg! Esküvõztettünk már Keszthelyen, Szegeden, Egerben, és több Budapest környéki kisvárosban, faluban is. Ilyen esetekben mindig külön árajánlatot adunk, hogy ügyfeleinknek még a listaárnál is kedvezõbb árat tudjunk adni, amennyiben van erre lehetõség.

Ha valaki egy rendkívüli nászajándékon töri a fejét, annak szintén tudjuk javasolni az Oldtimer autót esküvõre! Aki ilyen ajándékot ad az ifjú párnak, azt biztosan nem felejtik el, és talán ez lesz a legemlékezetesebb nászajándék is, amire a násznép maga is rá fog csodálkozni! Lepje meg alaposan szeretteit, barátait, ismerõseit!

Igény esetén az esküvõre profi fotóst és zenészt is tudunk biztosítani, ill. az esküvõi autó díszítését is átvállaljuk, ha nincs még ötlet, vagy éppen idõhiány lépett fel. Forduljon hozzánk bizalommal!