Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Esküvőre Oldtimer

Az esküvő mindenki számára egy életre szóló döntés, és egy rendkívüli esemény, melynek emléke örökre megmarad mindenkiben. Nem mindegy hát, hogyan sikerül. Sokkal több múlik az apró részleteken, mint gondolnánk.

Az amúgy sem mindennapi eseményt tegye még különlegesebbé egy nem mindennapi esküvői autóval, egy Oldtimer esküvői autóval! Nem fogja megbánni döntését! Egy esküvői autóra mindenki felfigyel. Egy Oldtimer autóra szintén mindenki felfigyel. Kapcsolja össze a kettőt, és garantált a siker! Már önmagában az emberek reakcióit figyelni is élmény lesz . . .

Esküvőre Oldtimer autó? Igen! miért ne?! Sokkal mutatósabbak, mint a legtöbb mai autó, de már csak az egyediségük miatt is sokan felfigyelnek rá. És hát mi más illene jobban egy egyedülálló naphoz, mint egy egyedülálló autó?

Ráadásul nálunk az Oltimer autók elérhető áron bérelhetők! Győződjön meg róla személyesen, kattintson az Árak linkre!

Az Oldtimer bérlés esküvőre többé nem luxus! Egyedi, de nem elérhetetlen! Az országos rendelkezésre állás nem csak reklámszöveg! Esküvőztettünk már Keszthelyen, Szegeden, Egerben, és több Budapest környéki kisvárosban, faluban is. Ilyen esetekben mindig külön árajánlatot adunk, hogy ügyfeleinknek még a listaárnál is kedvezőbb árat tudjunk adni, amennyiben van erre lehetőség.

Ha valaki egy rendkívüli nászajándékon töri a fejét, annak szintén tudjuk javasolni az Oldtimer autót esküvőre! Aki ilyen ajándékot ad az ifjú párnak, azt biztosan nem felejtik el, és talán ez lesz a legemlékezetesebb nászajándék is, amire a násznép maga is rá fog csodálkozni! Lepje meg alaposan szeretteit, barátait, ismerőseit!

Igény esetén az esküvőre profi fotóst és zenészt is tudunk biztosítani, ill. az esküvői autó díszítését is átvállaljuk, ha nincs még ötlet, vagy éppen időhiány lépett fel. Forduljon hozzánk bizalommal!