Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Filmezés, fotózás

Egy jól választott fotótéma már önmagában fél siker. Vagy ahogy mondani szokták, egy jó fotóalanyról nem nehéz jó fotókat készíteni… Ez igaz mind a filmezés, mind a fotózás esetén. Mi az Oldtimer autóinkkal ilyen “jó fotóalanyt” kínálunk mindenkinek, aki a témában érdekelt, legyen az kezdő, amatőr fotós, filmes, vagy már befutott, a szakmában már nevet szerzett szakember.

Az Oldtimer autók különleges stílusuk és érdekes, sokszor rendkívül elegáns és egyedi részleteik miatt jó kiindulási alapul szolgálhatnak egy-egy kis film, reklámfilm vagy fotózás alkalmával.

Bármilyen fényképezést tovább könnyít az, hogy autóink mindig kifogástalan műszaki állapotban vannak, így sosem megy el a drága idő szerelésre vagy bármilyen egyéb probléma megoldására.

Tapasztalt tulajdonos-sofőrünk bármilyen rendezői igénynek maradéktalanul meg tud felelni, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy már jó néhány filmben, (bővebben ld.: Cégünkről / Referenciák) és legtöbbször sofőrünk is statisztált.

Természetesen nem mindig van szükség “főszereplő” autóra. Van, amikor elég csupán a háttérben parkolni, vagy a látómezőn a megfelelő pillanatban átsuhanni. Az ilyesfajta feladatokat is szívesen vállaljuk, számunkra minden megbízás ugyanolyan fontos, ugyanolyan lelkesedéssel vállaljuk őket.