Kezdõoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrõlBudapest
Városnézés
Esküvõ
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetõségek

Filmezés, fotózás

Egy jól választott fotótéma már önmagában fél siker. Vagy ahogy mondani szokták, egy jó fotóalanyról nem nehéz jó fotókat készíteni… Ez igaz mind a filmezés, mind a fotózás esetén. Mi az Oldtimer autóinkkal ilyen “jó fotóalanyt” kínálunk mindenkinek, aki a témában érdekelt, legyen az kezdõ, amatõr fotós, filmes, vagy már befutott, a szakmában már nevet szerzett szakember.

Az Oldtimer autók különleges stílusuk és érdekes, sokszor rendkívül elegáns és egyedi részleteik miatt jó kiindulási alapul szolgálhatnak egy-egy kis film, reklámfilm vagy fotózás alkalmával.

Bármilyen fényképezést tovább könnyít az, hogy autóink mindig kifogástalan mûszaki állapotban vannak, így sosem megy el a drága idõ szerelésre vagy bármilyen egyéb probléma megoldására.

Tapasztalt tulajdonos-sofõrünk bármilyen rendezõi igénynek maradéktalanul meg tud felelni, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy már jó néhány filmben, (bõvebben ld.: Cégünkrõl / Referenciák) és legtöbbször sofõrünk is statisztált.

Természetesen nem mindig van szükség “fõszereplõ” autóra. Van, amikor elég csupán a háttérben parkolni, vagy a látómezõn a megfelelõ pillanatban átsuhanni. Az ilyesfajta feladatokat is szívesen vállaljuk, számunkra minden megbízás ugyanolyan fontos, ugyanolyan lelkesedéssel vállaljuk õket.