Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Motivációs módszerek

Egy vezető számára mindig nehéz kérdés, hogyan tegye alkalmazottait úgy motiválttá, hogy az közben a cégnek minél kevesebb pénzébe kerüljön. Szeretnénk a cégvezetők figyelmébe ajánlani néhány alternatív módszert:

A motiváció lényege, hogy elérje a dolgozónál, hogy minél szívesebben menjen dolgozni, jól érezze ott magát, úgy érezze, hogy megbecsülik. Természetesen, ha valaki kényszerből tesz valamit, mert nem talál más állást, azon mi sem tudunk segíteni. Valamit azonban tehetünk azért, hogy a dolgozók jobban kötődjenek munkahelyükhöz, hogy úgy érezzék, rájuk jobban odafigyelnek, mint egy átlagos munkahelyen. A lényeg, hogy kapjon a dolgozó valamit a cégtől, aminek örül, és amire szívesen emlékszik vissza, és ennek nem kell szükségszerűen és kizárólagosan pénznek lennie. Vannak alternatív megoldások is, melyek sokszor még olcsóbbak is a pénzbeli jutalomnál. Hogy pontosan miről is van szó? Motivációs csomagjainkról.

Többféle előre összeállított motivációs csomagból választhatnak ügyfeleink, akik meg szeretnék lepni valami különleges dologgal dolgozóikat, de igény szerint, akár személyre szabott programokat is összeállítunk. Mivel egy Oldtimer autókölcsönző weboldalát olvassák éppen, biztosan sejtik már, hogy az egyik, általunk javasolt alternatív megoldás, ha elküldik dolgozóikat egy ilyen különleges autóval egy rövidebb vagy hosszabb túrára.

Valóban, ez a mi általunk elsődlegesen ajánlott alternatíva, hiszen aki ült már ilyen régiségben, az tudja, milyen fantasztikus élmény az, ahogy az utcán az emberek tátott szájjal nézik az autót, vagy éppen fülig érő szájjal mutogatják egymásnak a nem mindennapi látványosságot, és figyelik azt, hogy ki ül benne. Férfiak számára külön érdekesek lehetnek a korabeli technikai megoldások, vagy már önmagában az autó formája, és motorjának a hangja.

De esztétikai élménynek sem utolsó az autó külleme, vagy éppen a beltér finom bőr-illata. Egy azonban biztos, akárki akármilyen beállítottságú, tetszeni fog neki, ha más nem azért, mert valóban nem mindennapi esemény egy ilyen járműben utazni. És ugyebár a lényeg pontosan a változatosság. Az, hogy kizökkentsük dolgozónkat a szürke hétköznapjaiból, és mosolyt csaljunk az arcára egy újszerű élmény segítségével.

A sétakocsikázáshoz természetesen a különböző csomagjainkban különböző kiegészítő szolgáltatások és programok is tartoznak, mint pl. ebéd egy elegáns étteremben vagy egy kiállítás megtekintése, esetleg egy aktuális kulturális programon való részvétel, és még sorolhatnánk. Ha még hozzátesszük azt is, hogy a cég költségként le is tudja írni az egészet, már nem is marad sok gondolkodni való azon, vajon megéri-e programjaink egyikére befizetni dolgozójukat. Ha jó munkaerőről van szó, akit szeretnének hosszú távon megtartani, akkor mindenképpen…

A sétakocsikázással azonban korántsem merült ki motivációs csomagjaink tárháza. Léteznek az Oldtimer autóktól elvonatkoztatva egészen más, alternatív motivációs módszerek is, melyek közül néhány példa olvasható lesz a közeljövőben itt a weboldalunkon is.