Kezdõoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrõlBudapest
Városnézés
Esküvõ
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetõségek

Presztízs

Nagyon fontos a megjelenés, mind a magán-, mind pedig az üzleti életben, ha sikereket akarunk elérni. Ez szerencsére manapság már nem szorul túlzott magyarázatra. A profi üzletemberek jól tudják, hogyan öltözzenek, mit vigyenek magukkal egy tárgyalásra és hogyan viselkedjenek a siker érdekében. Õk azok, akik igazán tisztában vannak azzal, mennyire fontos az elsõ benyomás. Tudják, hogy akár a tárgyalás sikere is múlhat rajta.

Valamire azonban még az õ figyelmüket is felhívnánk. Arra, hogy az elsõ benyomás nem kizárólag az, amikor szemtõl-szemben találkoznak a tárgyaló felek. Már a tárgyalásra vezetõ út is beletartozik. Az is döntõ fontosságú, hogy a tárgyalásra tartva milyen élmények érik a tárgyaló feleket.

Ha nekünk kell autót küldenünk a tárgyaló partnerünk elé, gondoljunk csak bele, hogyan reagálna, és mit gondolna rólunk, ha egy különleges Oldtimer autót küldenénk elé? Ha egy nem megszokott autó várja a reptéren, vagy a szállodája elõtt, rögtön azt gondolja, hogy a tárgyaló fele sem mindennapi, vagyis szereztünk máris egy jó pontot, már az elsõ találkozás elõtt. Jó benyomást kelthetünk az által, hogy nem sablonosan gondolkodunk.

De fordított esetben is igaz lehet a dolog, ha nekünk kell valahova elmennünk, és a bejáratnál gyülekezõ társaság nagy csodájára mi nem egy hagyományos taxival érkezünk, hanem egy csodajárgánnyal. Rögtön mindenki meg fogja jegyezni arcunkat, és keresni fogja társaságunkat, ha más nem, már csak azért is, hogy megtudakolják, hogyan jutottunk ehhez a csodabogárhoz.

De nem az üzleti élet az egyetlen, ahol fontos a presztízs. Gondoljunk csak egy protokoll rendezvényre vagy gálára, ahol nem csak egymást figyelik árhús szemekkel a résztvevõk, hogy ki mivel érkezik, milyen ruhát és ékszereket visel, hanem az újságírók és tévériporterek hada is. Ilyenkor igazán nehéz kitûnni a „tömegbõl”, hiszen mindenki jócskán kitesz magáért, ilyenkor mindenki mindenbõl a legdrágábbat és legszebbet viseli.

Ekkor jön képbe a mi ajánlatunk, egy csodaszép Oldtimer autó. Aki ilyennel érkezik, az biztosan belekerül az újságokba, de a figyelem középpontjába mindenképpen. Azt biztosan megjegyzik, hogy ki érkezett ilyen különleges autóval.

Ha valakinek tehát igazán fontos a presztízs, és a siker, nem fog többé hagyományos taxival közlekedni, inkább hozzánk fordul...