Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Presztízs

Nagyon fontos a megjelenés, mind a magán-, mind pedig az üzleti életben, ha sikereket akarunk elérni. Ez szerencsére manapság már nem szorul túlzott magyarázatra. A profi üzletemberek jól tudják, hogyan öltözzenek, mit vigyenek magukkal egy tárgyalásra és hogyan viselkedjenek a siker érdekében. Ők azok, akik igazán tisztában vannak azzal, mennyire fontos az első benyomás. Tudják, hogy akár a tárgyalás sikere is múlhat rajta.

Valamire azonban még az ő figyelmüket is felhívnánk. Arra, hogy az első benyomás nem kizárólag az, amikor szemtől-szemben találkoznak a tárgyaló felek. Már a tárgyalásra vezető út is beletartozik. Az is döntő fontosságú, hogy a tárgyalásra tartva milyen élmények érik a tárgyaló feleket.

Ha nekünk kell autót küldenünk a tárgyaló partnerünk elé, gondoljunk csak bele, hogyan reagálna, és mit gondolna rólunk, ha egy különleges Oldtimer autót küldenénk elé? Ha egy nem megszokott autó várja a reptéren, vagy a szállodája előtt, rögtön azt gondolja, hogy a tárgyaló fele sem mindennapi, vagyis szereztünk máris egy jó pontot, már az első találkozás előtt. Jó benyomást kelthetünk az által, hogy nem sablonosan gondolkodunk.

De fordított esetben is igaz lehet a dolog, ha nekünk kell valahova elmennünk, és a bejáratnál gyülekező társaság nagy csodájára mi nem egy hagyományos taxival érkezünk, hanem egy csodajárgánnyal. Rögtön mindenki meg fogja jegyezni arcunkat, és keresni fogja társaságunkat, ha más nem, már csak azért is, hogy megtudakolják, hogyan jutottunk ehhez a csodabogárhoz.

De nem az üzleti élet az egyetlen, ahol fontos a presztízs. Gondoljunk csak egy protokoll rendezvényre vagy gálára, ahol nem csak egymást figyelik árhús szemekkel a résztvevők, hogy ki mivel érkezik, milyen ruhát és ékszereket visel, hanem az újságírók és tévériporterek hada is. Ilyenkor igazán nehéz kitűnni a „tömegből”, hiszen mindenki jócskán kitesz magáért, ilyenkor mindenki mindenből a legdrágábbat és legszebbet viseli.

Ekkor jön képbe a mi ajánlatunk, egy csodaszép Oldtimer autó. Aki ilyennel érkezik, az biztosan belekerül az újságokba, de a figyelem középpontjába mindenképpen. Azt biztosan megjegyzik, hogy ki érkezett ilyen különleges autóval.

Ha valakinek tehát igazán fontos a presztízs, és a siker, nem fog többé hagyományos taxival közlekedni, inkább hozzánk fordul...