Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Cégtörténet
Céljaink
Feltételeink
Partnereink
Elérhetőségeink
Képgaléria

Cégtörténet

Cégünk rövid, de változatos múltra tekint vissza. 2005-ös alapításakor még Mágori Computers Kft. néven indult, mint számítástechnikai szolgáltató és kereskedelmi cég. Megbízhatóságunkkal, és korrekt árainkkal sikerült nagyon hamar a magánembereken kívül kisvállalkozásokat is ügyfeleink között üdvözölni. A gépek összeállításától kezdve a hálózatkiépítésen át a folyamatos rendszerkarbantartásig minden feladatot elláttunk. Ezen kívül több weblap, és máig működő webshop is fűződik cégünk nevéhez.

Legbüszkébbek azonban azokra a tönkrement winchesterekről történő adatmentésekre vagyunk, melyek technikai színvonala megegyezik a méltán híres, ám nem éppen olcsón dolgozó Kürt Kft.-vel.

Hogy akkor mégis miért volt szükség a névváltoztatásra?

Az informatikai piacon egyre erősödő verseny, és a multik által alkalmazott dömpingár folyamatosan egyre nehezebbé teszi a kis cégek életét. Az egyetlen lehetséges megoldás a folyamatos fejlődés, az u.n. előre menekülés. Ezért is döntöttünk a cég átalakításáról. Egyre nagyobb igény mutatkozott a szórakoztatóelektronikai termékekre is, ezért kibővítettük a cég tevékenységi körét. Ám nem csak a szórakoztatóelektronika került bele a palettába, hanem egy családi "hóbortnak" köszönhetően egy egészen új terület, az Oldtimer autók is.

Mivel korábban is tapasztaltuk már, hogy az autóknak mekkora sikere van mindenkinél, kortól nemtől vagy nemzetiségtől függetlenül, úgy döntöttünk, hogy ez lesz vállalkozásunk másik különálló divíziója. Az autókat bérbe adjuk városnézéshez, filmezés, fotózás, esküvő, megnyitó ünnepség vagy bármilyen egyéb alkalomhoz.

Ehhez azonban egy új cégnév kellett, mely magában foglalja mindkét területet. Így született meg az M.O.C. Hungary Kft., ami nemes egyszerűséggel a Mágori Oldtimers & Computers rövidítéséből keletkezett.

Célunk mindkét területen, hogy korrekt áron nyújtsunk minőségi szolgáltatást ill. terméke(ke)t, ezáltal is bizonyítva, hogy létezik még manapság tisztességes kereskedő! :)