Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Cégtörténet
Referenciák
Feltételeink
Partnereink
Elérhetőségeink
Képgaléria

Referenciáink

A Computers részhez tartozó referenciákat a Mágori Computers weboldalán olvashatják, itt csak az Oldtimer-es referenciákból említünk néhányat.

1. Esküvők:

Az esküvők sokaságából nehéz lenne egyet-kettőt kiemelni, hiszen a maga nemében mindegyik egyedi, csodálatos és megismételhetetlen. Készülő képgalériánkban természetesen megtalálhatóak lesznek az esküvői képek is ékes bizonyítékaként, hogy aki a mi autóink közül választott egyet eme rendkívüli napra, bizony jó döntést hozott, sikerült ezáltal még különlegesebbé tenni az amúgy is rendkívüli napot.

2. Filmezés:

Több autónk is szerepelt több filmben is, melyekből elérhetőek lesznek majd részletek itt a weblapon. A leghíresebbek igazán nagy művek voltak, mint pl. a Mindszenti bíboros életét feldolgozó 2 részes nagyfilm, vagy az "Egy amerikai rapszódia" című mozifilm, mely a Hollywood-i Paramounth filmstúdió terméke. Itthoni produkciók közül a "Franciska vasárnapjai" az említésre méltó, a legutóbbi pedig a "Sorstalanság" nyitójelenete.

A legtöbb filmben Ávós autót alakított Vauxhall 12-esünk, ami persze nem meglepő az autó valódi ÁVH-s múltja miatt. A filmezés velejárójaként már mi magunk is kisebb statiszta szerepekhez jutottunk, így mostanság már bármelyik autóval egy statisztát is kapnak a filmesek tőlünk...

3. Rendezvények / Megnyitó ünnepségek:

Szerencsénk volt már jelenlétünkkel több neves cég rendezvényének színvonalát emelni, hol csupán dekorációként, hol pedig a vendégek szórakoztatásával, kocsikáztatásával.

Az egyik legnevesebb megbízónk a JET volt. Magyarországi megjelenésük alkalmából az első kutakat igen nagy ünnepségek mellett avatták fel. Ezeken voltunk hivatottak az akkor még "ismeretlen" társaságot népszerűsíteni, és a megnyitókon jelen lenni.