Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Oldtimer bérlés - Városnézésre

Nézze meg Budapest legismertebb nevezetességeit és még jónéhányat a kevésbé ismert, de a teljesség érdekében kihagyhatatlan látnivalók közül! Javasolt útvonalaink között talál rövidet, hosszút, égész naposat, nappalit és éjszakait, de Budapesten kívülit is. Válasszon idejének, hangulatának vagy pénztárcájának megfelelően alap vagy kiegészített szolgáltatásaink közül...

Az oldtimer bérlés, vagy ahogy egyesek jobban szeretik, a veteránautó kölcsönzés, bérlés cégünknek köszönhetően már nem csak egy elérhetetlen álom! Kérjen egyedi árajánlatot, és meglátja! Nem csak városnézésre, bármire bérelheti autónkat!

Részletesebb információt a városnézéssel kapcsolatban az oldtimercitytourbudapest.com weboldalon talál. Reméljük megtalálja az Önnek tetszőt útvonal javaslatain közül, de segítünk Önnek akár egy egy egyénre szóló programot, útvonalat is összeállítani! Hívjon minket bizalommal!

Mi nem csak egy oldtimer autót adunk bérbe, hanem egy igazi élményt kínálunk! Ha egyszer már kipróbálta, tudja. Ha még nem ült igazi veterán autóban, egyszer mindenképpen ki kell próbálnia! A fülig érő mosoly garantált!