Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Országos túrák

Budapest csodálatos világváros, nem lehet vele betelni. De azért nem az egyetlen látnivaló a Közép - Magyarországi - Régióban. Sok fantasztikus látnivaló van még a környéken.

Szentendre, Visegrád, Gödöllő, Esztergom, egytől egyig látványos kisvárosok, melyekbe rendszeresen szervezünk utakat, kirándulásokat többféle javasolt útvonalon. Nem szabad azonban megfeledkezni a távolabbi városokról sem, hiszen vannak még országszerte igazi gyöngyszemek, melyekről sokan még csak nem is tudunk.

Ezeknek a ritka gyöngyszemeknek a felkutatására, megismerésére buzdítunk mindenkit akár saját autóval, akár Oldtimereink egyikével. Ha azonban minket választ, mi nem csak az autót biztosítjuk, mely már önmagában is feledhetetlen élmény lesz, hanem összeállítjuk az önnek legmegfelelőbb programot is. Attól függően, ki mennyit szeretne látni, utazni, sétálni, mi érdekli jobban, a kultúra vagy a természet, mindenkinek tudunk személyre szóló programot összeállítani.

Minden összeállított program tovább bővíthető extra szolgáltatásokkal, mint pl. étkezések, vagy több napos program esetén szállás, szórakozás, stb.

Kérje ajánlatainkat, és meglátja, találni fog kedvére valót!