Kezdõoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrõlBudapest
Városnézés
Esküvõ
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetõségek

Oldtimer esküvõre

Az esküvõi bérlés órabér alapján történik a lent látható ártáblázat alapján, a minimális bérlési idõ minden autó esetében 3 óra. Nagyon speciális esetekben el tudunk ettõl térni, ezért érdemes minden esetben külön árajanlatot kérni!

Budapesti esküvõ esetén nincs plusz km-díj, amennyiben a megtett út nem lépi túl az 50km-t, de ennek jelentõs túllépése esetén, valamint Budapesten kívüli megrendeléseknél külön km-díjjal kell számolni. Ez általában 200-250.-Ft/km típustól függõen, de a kedvezõbb ár érdekében vidéki esküvõkre minden esetben külön árajánlatot szoktunk adni. Ezen felül sem kiszállási díj, sem semmi egyéb költség nincs, kivéve természetesen az extra szolgáltatásokat, mint például a díszítés.

Az esküvõi autó díszítést a megrendelõ biztosítja, és nincs benne a bérlés árában, de igény esetén át tudjuk ezt is vállalni a megfelelõ egyeztetések után.

Ha a szokásostól bármilyen eltérõ igénye merülne fel, hívjon minket bátran, minden megoldható!

Jelenleg bronz barna Rolls-Royce-unkat bérelheti ki esküvõre a legkedvezõbb, akciós áron, bruttó 20.000.-Ft/órás áron! Használja ki! Ennél olcsóbban nem tud Rolls-Royce-ot bérelni, de még más típusú oldtimer esküvõi autó kölcsönzését sem tudja ennyibõl megoldani!

Az alap óradíjakat a következõ táblázat mutatja. A feltüntetett árak bruttó árak, vagyis
tartalmazzák az ÁFÁ-t:

autó típusa bruttó ár!!
Rolls-Royce - bronz barna

AKCIÓ: 20.000.-Ft/óra!!!

Rolls-Royce - fehér 28.000.-Ft/óra
Citroen Traction Avant 25.000.-Ft/óra
Mercedes 170 B Cabrio 30.000.-Ft/óra
SAAB 99 GL 10.000.-Ft/óra
Maserati Spyder Biturbo 20.000.-Ft/óra