Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest
Városnézés
Esküvő
Filmezés, fotózás
Motiváció
Presztízs
Kiállítás
Megnyitók
Országos túra
Egyéb lehetőségek

Oldtimer esküvőre

Az esküvői bérlés órabér alapján történik a lent látható ártáblázat alapján, a minimális bérlési idő minden autó esetében 3 óra. Nagyon speciális esetekben el tudunk ettől térni, ezért érdemes minden esetben külön árajanlatot kérni!

Budapesti esküvő esetén nincs plusz km-díj, amennyiben a megtett út nem lépi túl az 50km-t, de ennek jelentős túllépése esetén, valamint Budapesten kívüli megrendeléseknél külön km-díjjal kell számolni. Ez általában 200-250.-Ft/km típustól függően, de a kedvezőbb ár érdekében vidéki esküvőkre minden esetben külön árajánlatot szoktunk adni. Ezen felül sem kiszállási díj, sem semmi egyéb költség nincs, kivéve természetesen az extra szolgáltatásokat, mint például a díszítés.

Az esküvői autó díszítést a megrendelő biztosítja, és nincs benne a bérlés árában, de igény esetén át tudjuk ezt is vállalni a megfelelő egyeztetések után.

Ha a szokásostól bármilyen eltérő igénye merülne fel, hívjon minket bátran, minden megoldható!

Jelenleg bronz barna Rolls-Royce-unkat bérelheti ki esküvőre a legkedvezőbb, akciós áron, bruttó 20.000.-Ft/órás áron! Használja ki! Ennél olcsóbban nem tud Rolls-Royce-ot bérelni, de még más típusú oldtimer esküvői autó kölcsönzését sem tudja ennyiből megoldani!

Az alap óradíjakat a következő táblázat mutatja. A feltüntetett árak bruttó árak, vagyis
tartalmazzák az ÁFÁ-t:

autó típusa bruttó ár!!
Rolls-Royce - bronz barna

AKCIÓ: 20.000.-Ft/óra!!!

Rolls-Royce - fehér 28.000.-Ft/óra
Citroen Traction Avant 25.000.-Ft/óra
Mercedes 170 B Cabrio 30.000.-Ft/óra
SAAB 99 GL 10.000.-Ft/óra
Maserati Spyder Biturbo 20.000.-Ft/óra