Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest

Rolls-Royce Silver Shadow I (1975)

Ehhez az autóhoz kell talán a legkevesebb ismertető. A márka magáért beszél. A Rolls-Royce a világ legismertebb márkája. Nincs olyan földrész, ahol ne tudnák, mit jelent. Azt az élményt pedig, amit egy Rolls-Royceban való utazás, netán a vezetése jelent, szavakkal úgysem lehet leírni. Ezt meg kell tapasztalni!

Ez nagyon hosszú ideig csak a legkiváltságosabbaknak adatott meg, az igazi arisztokráciának, vagy a dúsgazdagoknak, ahogy szokták mondani, a felső 10 000-nek. Egy Rolls-Royceot még ma is sokan csak messziről mernek csodálni, pedig elérhető közelségbe került. Aki egy maradandó élményre vágyik, annak csak javasolni tudjuk autónkat akár esküvőről, akár csak egy kis sétakocsikázásról van is szó.

Autóink igazi gyöngyszeme a legnagyobb népszerűségnek örvendő típus, a Silver Shadow első generációjához tartozik. Kora minden létező technikai vívmányát beleépítették a klímától a tempomatig. Megdöbbentő az autó méreteihez képest a lágysága, finomsága. Az autóból sugárzik, hogy semmi pénzt és energiát nem sajnáltak arra, hogy valami tökéleteset alkossanak. Az angolok meg akarták mutatni a világnak, hogy ők készítik a világ legtökéletesebb autóját. Semmi kétség nem fér hozzá, sikerült!

3D