Kezdõoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrõlBudapest

Rolls-Royce Silver Shadow I (1975)

Ehhez az autóhoz kell talán a legkevesebb ismertetõ. A márka magáért beszél. A Rolls-Royce a világ legismertebb márkája. Nincs olyan földrész, ahol ne tudnák, mit jelent. Azt az élményt pedig, amit egy Rolls-Royceban való utazás, netán a vezetése jelent, szavakkal úgysem lehet leírni. Ezt meg kell tapasztalni!

Ez nagyon hosszú ideig csak a legkiváltságosabbaknak adatott meg, az igazi arisztokráciának, vagy a dúsgazdagoknak, ahogy szokták mondani, a felsõ 10 000-nek. Egy Rolls-Royceot még ma is sokan csak messzirõl mernek csodálni, pedig elérhetõ közelségbe került. Aki egy maradandó élményre vágyik, annak csak javasolni tudjuk autónkat akár esküvõrõl, akár csak egy kis sétakocsikázásról van is szó.

Autóink igazi gyöngyszeme a legnagyobb népszerûségnek örvendõ típus, a Silver Shadow elsõ generációjához tartozik. Kora minden létezõ technikai vívmányát beleépítették a klímától a tempomatig. Megdöbbentõ az autó méreteihez képest a lágysága, finomsága. Az autóból sugárzik, hogy semmi pénzt és energiát nem sajnáltak arra, hogy valami tökéleteset alkossanak. Az angolok meg akarták mutatni a világnak, hogy õk készítik a világ legtökéletesebb autóját. Semmi kétség nem fér hozzá, sikerült!

3D