Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest

Maserati Spyder Biturbo - Zagato (1986)

Olaszországot három márka tette igazán az exkluzív sportkocsik földjévé: a Ferrari, a Lamborghini és a Maserati. Közülük a legrégebbi a szigony márkajelű Maserati. A cég alapjait 1914-ben fektette le a négy Maserati testvér. Az 1940-es, 1950-es években a formula-1 bajnokságban is fényesen szereplő Maserati híres versenyzői között szerepelt Juan Manuel Fangio, Stirling Moss neve is. 1958-ban, sikerei csúcsán kivonult a versenyszereplésből a Maserati, és utcai sportkocsik készítésére álltak át.

A Biturbo széria nyitott változatát 1985-ben a Genfi autószalonon mutatták be a nagyközönségnek. Az egyébként is ritka, exkluzív autót még különlegesebbé tette, hogy az ugyancsak nagynevű olasz formatervező stúdió, a Zagato tervezte a karosszériát, akinek a nevéhez több olasz és angol ritkaság is fűződik.

A képeken látható Maserati 1986 márciusában készült amerikai megrendelésre, így első éveit Floridában, Miami-ban töltötte. Alig 3 tulajdonosváltáson ment keresztül, és most hazánk autókülönlegességei közt szerepel. Szeretné kipróbálni? Miért ne! Most Ön is átélheti a 80-as évek Miami Vice hangulatát vagy a Dolce Vita érzést ebben az olasz sportautó ritkaságban. A stílus, teljesítmény adott.

Maserati bérlés? Igen, nálunk lehetséges, méghozzá kedvező áron!