Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÚtvonalakÁrainkCégünkrőlBudapest

SAAB  99 GL (1979)

SAAB99 GLEgykoron a SAAB jelentette a mindennapi használatra szánt járművek között az autógyártás csúcsát. A Mercedest és a BMW-t is túlszárnyalva elnyerte 1980-ban a világ legbiztonságosabb autója címet. Mindemellett az évek bebizonyították, hogy tartósságban is világelső. A mai napig róják az utakat egyes példányaik több százezer kilóméterrel a gyomrukban. Ergonómiában és kényelemben sem maradt el sosem vetélytársaitól, sőt . . .

Mindez köszönhető annak, hogy a SAAB eredetileg repülőgép gyár volt. Innen sikerült átmenteni a rendkívül precíz, mindenre kiterjedő figyelmet a tervezéstől a kivitelezésig. A repülőgép tervezés és gyártás nem tűr el hibákat, vagy kókány megoldásokat. Ez köszön vissza a SAAB autógyártásában már a kezdeti időszaktól fogva. Akinek volt, van, vagy esetleg lesz SAAB-ja, az maga is megtapasztalhatja ezt.

Aki személyesen szeretné kipróbálni a svéd autógyártás egyik remekét, vagy csak nosztalgiázni szeretne egyet, ha volt hasonló járműve, annak figyelmébe ajánljuk 1979-es évjáratú SAAB 99-esünket. Teljes felújításakor extraként vajszínű bőrborítást kapott az utastér, és tükörkrómos küszöböket, hogy már az ajtó kinyitásakor érzékelni lehessen az autó kiemelkedő minőségét.

3D
képek