Kezdőoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÁrainkCégünkrőlBudapest
Budapest - 1,5 órás
Budapest - 3,5 órás
Budapest - egész napos
Budapest - éjszaka
Szentendre - kis túra
Szentendre - nagy túra
Visegrád
Dunakanyar
Gödölő
kötetlen útvonal

Visegrád

Visegrádi útvonal javaslatunk igazi csemege. Többféle képpen is el lehet Visegrádra jutni, leggyorsabban a 11-es főútvonalon, ám ez nem túl látványos, ezért mi mindenképpen a budai hegyeken keresztül vezetőt ajánljuk. Kicsit lassabb, kanyargósabb, de az erdőkön keresztül vezető út hangulata mindenképpen megéri...

Visegrádon a 2 legfőbb látnivaló a Duna szintjén elhelyezkedő XIV-XV. sz.-i királyi palota maradványai, valamint a hegy tetejére épített Fellegvár. Mindkettőt érdemes megnézni, de a fellegvárat különösen, hiszen onnan még a kilátás is pazar, a korabeli életet pedig viaszbábuk mutatják be a látogatóknak.

Visegrádon szinte mindig van valamilyen kisebb-nagyobb rendezvény, mely a palota és a város reneszánszkori fénykorára tekintettel valamilyen módon kapcsolódik ehhez a korhoz. Íjazás, lovaglás, sasröptetés, korabeli ruházatban való fényképezkedés és ehhez hasonló szórakozási lehetőségek folyamatosan rendelkezésére állnak a látogatóknak.

Hogy azért a fiatalok is kiszórakozhassák magukat, van itt 2 nyári bobpálya, és az abszolút adrenalinbomba, a magaslati kötélpálya!

Látszik tehát, hogy akár egy egész napot is el lehet tölteni itt, de aki szeretne minél többet belezsúfolni a napjába, az még betervezheti ugyanerre a nap Esztergom meglátogatását is. Ez esetben ajánljuk figyelmébe a Dunakanyar útvonal javaslatunkat, melyet ha végigjár, igen tartalmas napot mondhat a magáénak.