Kezdõoldal
 
 
Naptár / Online foglalás AutókAlkalmakÁrainkCégünkrõlBudapest
Budapest - 1,5 órás
Budapest - 3,5 órás
Budapest - egész napos
Budapest - éjszaka
Szentendre - kis túra
Szentendre - nagy túra
Visegrád
Dunakanyar
Gödölõ
kötetlen útvonal

Budapest éjszaka

Ha lehet ilyet mondani, éjszaka talán még szebb a város, mint nappal. Éjszaka a város nagy része elcsendesedik, megnyugszik, így lehetõségünk nyílik, hogy jobban megcsodáljuk. A kivilágított mûemlékek és középületek rendkívüli látványt nyújtanak a Duna mindkét oldalán. Ha ilyenkor valaki a Citadellából szemléli a várost, világviszonylatban is páratlan kilátásban gyönyörködhet.

Midemellett viszont a város bizonyos pontjain igen nyüzsgõ éjszakai életnek lehetünk tanui. Az Andrássy úton szaladgáló kivilágított limuzinok ugyanúgy hozzátartoznak a budapesti éjszakához, mint a pubokban és a szórakozóhelyek környékén nyüzsgõ fiatalok. Aki még nem tapasztalta ezeket a jelenségeket, feltétlenül ajánljuk, hogy legalább egyszer nézze meg magának az éjszakai Budapestet! Saját szervezésben vagy általunk, teljesen mindegy, mert így is, úgy is fantasztikus, bár tény, hogy mi már tudjuk, hova is érdemes igazán menni.

Éjszakai városnézési útvonal javaslatunk magában foglal minden olyan fontos látnivalót, melyet nappal is érdemes megnézni, de a kis forgalomnak köszönhetõen többminden fér bele az idõbe. Igény szerint itt is módosítható bárhogyan az útvonal, pl. úgy, hogy egy nívósabb szórakozóhelyen végzõdjön.